Produkter Tjenester Meny

Referanser

Her har vi samlet noen av referanseprosjektene våre. I tillegg til disse kan vi nevne at vi leverer rørleggertjenester for Montera, Lefdal og Epoq. Vi er servicepartner for Geberit og utfører mange serviceoppdrag for dem hvert år. I tillegg monterer vi Geberit sine toaletter for Funksjonsutstyr. 

Røroppdrag i byens rådhus

Oppdraget med å utføre alt av rørarbeid i det nye rådhuset i Sandnes, har vært et av de største vi har vært med på. Til tider var det mange medarbeidere fra Rørlegger 

Les mer

Spesialtilpassede bad

Vi har samarbeidsavtale med Funksjonsutstyr på rørleggertjenester i Rogaland. De har spesialisert seg på innredning av bad og kjøkken samt tekniske hjelpemidler til funksjonshemmede og eldre. Vi utfører rørleggertjenster og monterer utstyret. 

Les mer

Rørleggeroppdrag på Bryne VGS

Den nye skolen erstatter Time og tidligere Bryne videregående skole. Det er Rogaland fylkeskommune som står bak prosjektet, og BRG Entreprenør er totaltentreprenør. Vår kontrakt omfattet levering av sanitær, varme- og sprinkleranlegg, samt anlegg for trykkluft og sveisedekkgass.

Les mer

Pusset opp badet med Rørlegger Torgersen

Det er rart med det, men straks du har bestemt deg for å gjøre noe med badet, så kommer usikkerheten. Hvordan gripe det an? Hva må du gjøre først, hvem skal du snakke med for å få oversikten? Er det snekkeren, fliseleggeren eller rørleggeren. Og hva med det elektriske? Rørlegger Torgersen hjalp familien Sollie med alt da de ønsket å totalrenovere badet.

Les mer

Rør- og sanitærarbeid i Ålgård kirke

Når Ålgård kirke i Gjesdal kommune utenfor Sandnes åpnet dørene våren 2015 var det med sanitærvarme- og sprinkleranlegg fra Rørlegger Torgersen.Vi fikk oppdraget med VVS-delen av den nye og spektakulære kirken. Med sin seil-lignende form vises kirken godt blant den øvrige bebyggelsen og er et tydelig landemerke på stedet.

Les mer